ruuk
ruuk
  • Про нас
  • Акції
  • Статті
  • Консультація
  • Доставка
  • Контакти
(096) 544-46-87
(050) 846-38-18
(093) 384-33-63
Basket
0
Кошик
phone

Грилі1 у Харкові



 

Популярні пропозиції розділу
Аксесуари до грилям GRANDHALL для шашлику та люля-кебаб
5 5 67 5 з 5
1103 грн
Газові грилі Enders Boston Black 3 K new
5 5 70 5 з 5
15544 грн
Газові грилі Enders Kansas 3 SIK Turbo
5 5 67 5 з 5
33683 грн
Аксесуари до грилям Enders Switch Grid для Monroe 3 new
5 5 66 5 з 5
2596 грн
Гриль-барбекю Fieldmann FZG 1009
5 5 68 5 з 5
922 грн
Аксесуари до грилям Enders Plancha для серії Monroe
5 5 65 5 з 5
4056 грн
Аксесуари до грилям Enders чавунний для Kansas 3
5 5 66 5 з 5
1720 грн

Сьогодні гриль - не тільки обов'язковий атрибут кухні ресторану, але і пристосування, яке може дозволити собі утримувати вдома будь-який бажаючий, адже з його допомогою можна створювати чудові смажені і печені страви, точно подстроив необхідний ступінь прожарювання. М'ясо, риба і овочі, приготовані таким чином, мають характерний приємний аромат і присмак. Ви можете вигідно купити це обладнання в нашому інтернет-магазині в кілька кліків. Актуальна ціна товару зазначена в його картці.

Грилі в Харкові

Розрізняють декілька типів виробів даної категорії. Відмінності між ними проводять за кількома основними критеріями:

  1. Джерело живлення. Бувають дров'яні і вугільні, газові та електричні моделі.
  2. Метод установки. Існують настільні і підлогові конструкції. Перші більш компактні і мобільні, але другі як правило ширшими і багатше функціонально.
  3. Специфіка термообробки. За цим параметром обладнання може бути контактним і безконтактним.

Контактні електричні грилі можуть в умовах кухні закладу громадського харчування відтворити процес обсмажування продуктів на вугіллі. Однак якщо ви віддаєте перевагу автентичний смак і запах, то краще замовити дров'яної аналог.

При виборі кулінарного обладнання, яке функціонує на газу, рекомендується звертати увагу на те, наскільки кількість пальників і їх розміри пропорційні габаритам самого гриля. Важливо, щоб холодних зон не було взагалі, адже пріоритетне значення має саме рівномірність нагріву, а не його інтенсивність.

Вибір відповідного гриля

За типом конструкції розрізняють газові грилі:

  1. Вбудовувані. Їх потрібно встановлювати тільки в кухні - ресторанної або домашньої.
  2. Мобільні. Зазвичай виконуються у вигляді візки з колесами, гратами і осередком для газового балона.
  3. Туристичні. Це найменші моделі. Вони не дуже продуктивні, але готувати на одну людину на них можна з достатнім комфортом.

Яку модель краще вибрати саме в вашому конкретному випадку? Це залежить від ваших потреб. Відповідайте собі на питання про те, для чого саме знадобилося обладнання. Але слід врахувати кілька нюансів. При цьому майте на увазі, що з вугільними аналогами керуватися не складніше, ніж зі звичайним мангалом, але електричні та газові зазвичай простіше чистити, збирати і обслуговувати.

Також не варто забувати: для роботи газових моделей обов'язково потрібно паливо. Вам доведеться регулярно закуповувати балони з ним. Якщо ж мова йде про стаціонарному вбудовується грилі, то можна буде підключити до вашого домашнього газопроводу.

Якщо ви знайшли підходящий варіант, оформляйте покупку у нас на сайті в кілька кліків, вибравши найбільш зручний спосіб розрахунку. Доставка рідко займає більше 2 - 3 днів для клієнтів, які проживають в Харкові або прилеглої області, а її вартість визначається виходячи з актуальних тарифів транспортних компаній.