ruuk
ruuk
  • Про нас
  • Акції
  • Статті
  • Консультація
  • Доставка
  • Контакти
(096) 544-46-87
(050) 846-38-18
(093) 384-33-63
Basket
0
Кошик
phone

Теплове обладнання



 

Популярні пропозиції розділу
Електричні нагрівачі Grunhelm РТС-2000R
4 5 64 4 з 5
735 грн
Газові нагрівачі, теплові гармати МАЯК АО ЕВО Термія 9000
5 5 64 5 з 5
3990 грн
Електричні нагрівачі Grunhelm РТС-2000
4 5 64 4 з 5
615 грн
Газові нагрівачі, теплові гармати Vitals GH-501
5 5 69 5 з 5
4 грн
Газові нагрівачі, теплові гармати Vitals DHC-301
5 5 69 5 з 5
39 грн
Газові нагрівачі, теплові гармати Ballu BHP-P-6
5 5 64 5 з 5
3385 грн
Газові нагрівачі, теплові гармати Grunhelm GGH-50
5 5 64 5 з 5
3602 грн

Жоден ресторан, складське приміщення, виробниче приміщення, офіс або ж місця громадського харчування ніяк не можуть ігнорувати теплове обладнання. Обігрів технічних приміщень або виробничих цехів завжди залишається актуальним завданням в зимовий і холодний період часу. Сучасний ринок може запропонувати вам масу варіантів, тому можете бути впевнені, що вибрати буде з чого. Якщо ж ви шукаєте для себе і своєї справи ідеальний інтернет-теплового обладнання, то швидше заходьте на VDR.com.ua. Тільки у нас ви знайдете найширший асортимент потрібних товарів і брендів, постійна наявність, доступні ціни, а також індивідуальний підхід. У нас є все, щоб зробити ваше життя набагато простіше і навіть зручніше!

Основна класифікація теплового устаткування

Зверніть увагу, що наявність видів і типів теплового обладнання дуже і дуже багато. Все залежить не тільки від конструктивних особливостей, але й від типу виконується робіт. Як ви вже здогадалися, то основною відмінністю є їх використання. Існують як побутове теплове обладнання, так і професійна. Наприклад, в ресторані або ж місцях громадського харчування вам точно знадобляться професійне обладнання, так як воно витримує постійні навантаження, а також може працювати в безперервному режимі.

Що ж стосується наявності видів кухонного обладнання, то воно розрізняється:

  • Джерело тепла:
  1. Електричні
  2. За коштами вогню
  3. Парове
  4. Газове
  • Технологічне призначення:
  1. Універсальне, наприклад, плита
  2. Спеціалізоване, тобто спрямоване на приготування якого-небудь одного продукту або напою. До такого обладнання можна віднести або ж кавоварку, або фритюрницю.
  3. Обігрів приміщень і будівель
  • Основний спосіб нагріву:
  1. Обігрів безпосереднього типу. У цьому випадку тепло передається через спеціальну розділову стінку. До цих приладів можна віднести і кип'ятильники, і плити.
  2. Змішаний тип. Це коли джерело тепла комбінується з нагрівається середовищем. У приклад можна поставити ті ж водонагрівачі.
  3. Прямий вплив. Наприклад, пароварка, в якій джерело тепла безпосередньо діє на сам нагріває продукт або газовий нагрівач прямого типу, який справляє прямий видування тепла через сопло апарату.

Ви повинні знати, що всі теплові апарати можна розділити на кілька основних категорій:

  • Обігрів і підтримання тепла
  • Варіння на пару або варіння на рідинах
  • Випікання або смаження на гарячій поверхні
  • Тушкування, запікання, припускання відноситься до комбінованого типу готування
  • Розігрівання готових продуктів харчування (напівфабрикати)
  • Підтримка продуктів харчування на потрібній температурі
  • Розморожування

Теплове обладнання і його типи

Як ви встигли помітити, то категорія теплового обладнання має досить широкий асортимент інструментів, які також поділяються за типами. Давайте розберемо основні з них:

  1. Плити. Сучасні плити мають кілька різновидів. Все залежить від уподобань і виконуваних робіт по готуванні:
  • Газові плити максимально прості у використанні. Щоб збільшити або зменшити потік газу, а відповідно і вогню досить повернути регулятор. Як показує практика, дані плити забезпечують досить швидкий нагрів посуду.
  • Електроплити зручні тим, що не вимагають постійного джерела газу. Використовуючи даний тип теплового обладнання, ви можете бути впевнені, що тепло рівномірно буде розповсюджуватися по всій нагрівається поверхні.
  1. Котли. Дане обладнання зручно тим, що дозволяє готувати у великих кількостях і супи і борщі, каші. Застосовується воно в місцях громадського харчування, рідше в ресторанах.
  • Щоб їжа була завжди потрібно температури є два режими готування. Перший – це максимальний, при якому і відбувається сама готування.
  • Мінімальний. Використовується він для підтримки їжі в потрібному температурному режимі.

Що ж стосується типу харчування таких котлів, то вони можуть працювати і на газі, і на електриці.

  1. Жарочні котли універсальні у використанні, так як дають можливість:
  • Гасити їжу
  • Випарювати
  • Пасерувати
  • Бланшувати
  • Варити
  • Смажити
  1. Газові та електричні теплові гармати
  • Обігрів промислових приміщень
  • Обігрів складських приміщень
  • Обігрів офісних приміщень
  • Обігрів ресторанів, кафе та інших закладів

Як стверджують фахівці, то жарочні котли – це незамінний теплове обладнання для ресторанів, так як заміняють масу іншого інструменту для готування.

Де купити вигідно?

Вибирайте тільки найкраще. Інтернет-магазин VDR вже приготував для вас найкращі моделі в своїй категорії, які точно порадують не тільки роботою, але і довговічним використанням. Ви можете бути впевнені, що купуєте тільки оригінальну продукцію, що не підведе вас навіть при максимальних навантаженнях і активному використанні.